Lezing schrijver en radiomaker Mathijs Deen | Bibliotheek Nijkerk

Frieswijkstraat 99
3861 BK Nijkerk
Plan je route

Op donderdag 6 juni spreekt schrijver en radiomaker Mathijs Deen over zijn passie over schrijven in Bibliotheek Nijkerk. Zijn boek Het lichtschip werd genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Ook in De grenzeloze rivier neemt Mathijs Deen de lezer mee in zijn unieke wereld: het schemergebied tussen feit en fictie, wetenschap en verbeelding. Vorig jaar stond hij met zijn boek De Hollander op de shortlist van de Gouden Strop 2023 en dit jaar staat hij met de De Duiker op de Gouden Strop 2024 longlist.

In zijn recente werk combineert Deen zijn fascinatie voor het landschap met spannende thrillerelementen. Of het nu gaat om de uitgestrektheid van het Wad of de kracht van de Rijn, het landschap vormt altijd een integraal onderdeel van zijn verhalen.

De avond in Biblioth…

De avond in Bibliotheek Nijkerk biedt niet alleen een boeiende lezing, maar ook de mogelijkheid tot interactie met de auteur. Na afloop is er ruimte voor vragen en gesprekken met de auteur.

Voor meer informatie en kaartjes ga je naar www.bibliotheeknijkerk.nl
De lezing vindt plaats in samenwerking met Boekhandel Roodbeen.

• Donderdag 6 juni 2024 19.30 - 21.30 uur

• € 7,50