Zomerse Stadspicknick

Van Reenenpark
Nijkerk
Plan je route

Zaterdag 22 juni van 14.00 tot 17.00 vindt er een stadspicknick plaats in het van Reenenpark. Dit is een initiatief van Loekie Waaldijk en er wordt samengewerkt heel veel enthousiaste vrijwilligers en Nijkerk Cultuur & Creatief. Het belooft een gezellig en creatief evenement te worden waarbij inwoners van Nijkerk elkaar kunnen ontmoeten en verbinden.
Het evenement vindt plaats midden in het Van Reenenpark. Iedereen wordt uitgenodigd om zijn eigen hapjes, eten, high tea, niet-alcoholische drankjes en limonade mee te nemen onder de noemer ‘bring and share’. Dus neem je eigen drinken, eten en bestek mee. Er zal een ‘potluck’ worden gehouden. Een potluck is een gezamenlijk maaltijd waarbij elke deelnemer eten meebrengt en dat deelt met alle aanwezige gasten. Daarnaast zal er koek en fruit zijn wat mede mogelijk gemaakt wordt door lokale winkels zoals Jumbo en Mango. Ook is er een ijscokar.
Er …

Er zal livemuziek zijn, Spoken words worden voorgedragen, er is een poëziekwartet met gedichten van Bert Jurling, kinderen kunnen meedoen aan het maken van een totempaal met het Kunstlokaal, er zijn oudhollandse spelletjes, yoga voor ouder en kind en nog veel meer gezelligheid.
Dankzij subsidie van de gemeente Nijkerk en de Van der Tweel Foundation, de inzet van vele vrijwilligers en aangeboden producten en diensten wordt de Zomerse worden waarbij de hele gemeenschap samen kan genieten. We hopen op een gezellige middag en een grote opkomst. Voel je welkom!

• Zaterdag 22 juni 2024 14.00 - 17.00 uur