Toen ik in 2002 naar Nederland ben gevlucht wist ik nog niet wat ik wilde of zelfs waar ik moest beginnen. Wel wist ik dat ik ontzettend veel …

Toen ik in 2002 naar Nederland ben gevlucht wist ik nog niet wat ik wilde of zelfs waar ik moest beginnen. Wel wist ik dat ik ontzettend veel positiviteit haalde uit mijn hobby en dat was knippen. Ik heb toen een kappersopleiding gedaan en vervolgens ben ik in loondienst gaan werken.

 In deze periode voelde ik hoe belangrijk het voor mij was om de mensen met een goed gevoel en tevreden kapsel naar huis te laten gaan. Ik heb daarom al mijn tijd en energie gestoken om een vaste klantenkring op te bouwen met mensen die mij kennen en altijd met een tevreden en goed gevoel de salon weer verlaten. Hierdoor ben ik in staat geweest om Starstyle te beginnen en mijn klantenkring verder uit te breiden. Dit heb ik kunnen realiseren door de tijd te nemen voor iedere klant.

 Doordat mijn klantenkring zo hard groeide moest ik een besluit nemen om een andere locatie te nemen om er zo voor te zorgen dat een ieder de aandacht kan krijgen die ook hij of zij verdient.

Daarom heb ik in 2017 mijn eigen salon geopend: Time for you.
 Deze salon heb ik helemaal zelf mogen inrichten met zoals ik het leven zie en wat ik aan al mijn klanten wil meegeven. Rust, Sfeer, kwaliteit en tijd voor de klant. We zijn in het dagelijks leven allemaal druk met van alles en nog wat, waardoor we onszelf wel eens uit het oog verliezen. Een bezoek aan onze salon kan ook een ontsnapping zijn aan de sleur of stress van alledag. We zijn met z'n allen tegenwoordig druk met van alles en verliezen daardoor de tijd voor onszelf. 

Onze salon is een combinatie van stijl, creativiteit en luxe voor jou en je haar. Dit gevoel geven wij u ook met de inrichting en sfeer in onze salon. Terwijl je wacht of behandeld wordt, zullen wij ervoor zorgen dat het jou aan niets ontbreekt.

Openingstijden

  • Elke maandag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke dinsdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke woensdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke donderdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke vrijdag 09.00 - 21.00 uur
  • Elke zaterdag 08.00 - 15.00 uur
  • Elke zondag gesloten

Locatie